stickerlaagsteprijsgarantie  

030-2888172

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

home l contact l waarom bij ons l textieldruk l borduren l PMS kleuren l aanleveren artwork l offerte aanvragen
 
   

Over ons

Bedrukteshirts.nl oftewel Chinchilla Textiles & Promotional Products is een moderne en goed uitgeruste textieldrukkerij, borduurderij en textielgroothandel in het midden van het land met al ruim 30 jaar ervaring met de levering van bedrukte en geborduurde kleding, premiums, veiligheids -& beroepskleding & verkleedkleding (o.a. Piet & Sint) voor diverse instellingen, bedrijven en winkelketens. Bij ons kunt u terecht voor alles wat bedrukt kan worden. Of dat nu perfect bedrukte (bedrijfs)kleding is of bedrukte promotionele produkten zoals caps, pennen, stickers, kentekenplaathouders, lanyards, tassen, usb sticks maar ook veiligheidskleding en schoenen enz.

Onze werkwijze
Uiteraard hebben wij het standaard assortiment maar graag denken wij met u mee als klant. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren welk produkt het beste bij uw bedrijf, school, vereniging of stichting past. Niet alleen op het gebied van kleding maar ook met betrekking tot relatiegeschenken en promotionele produkten. Wij hebben een eigen ontwerpstudio en kunnen desgewenst een eigen huistijl voor u helpen ontwikkelen. Op onze website zult u een aantal leuke aanbiedingen en richtprijzen vinden maar omdat de prijzen afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals aantal, opdruk, levertijd enz. kunt u het beste bij ons langskomen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u de artikelen in het echt zien en voelen en maken wij voor u een offerte op maat. Onze openingstijden staan onder de contactgegevens (onderaan de pagina). Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Heeft u toevallig al een offerte van iemand anders, dan kunnen wij u hierop (indien mogelijk) 10% korting op geven.

Levertijd
Bedrukt textiel 3 weken. Onbedrukt textiel 3 dagen. Spoedopdrachten in overleg.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op onze site zijn exclusief BTW.

Eigen aangeleverd textiel
Bedrukteshirts.nl bedrukt in principe alleen haar eigen textiel, hetgeen u op onze website kunt vinden. Textiel wat onbedrukt bij ons besteld is, kan niet geretourneerd worden.
Mocht u eigen textiel willen aanleveren kan dit in overleg met een van onze medewerkers.

Aangeleverd digitaal beeldmateriaal (Logo’s/tekst)
Mocht uw aangeleverd materiaal kwalitatief niet voldoende zijn kunnen wij deze aanpassen (dit tegen een kleine vergoeding). Wij helpen u er graag mee het beste uit uw logo te krijgen.

Verpakken van textiel
Door ons bedrukte textiel wordt verpakt in dozen. Mocht u het per stuk verpakt willen hebben,berekenen wij €0.25 per artikel.

Maattabel
De maattabel is een indicatie en kan niet als referentie gebruikt worden. Er mag een afwijking in de shirts voorkomen.

Klachten
Mocht u klachten hebben over het textiel en of de services. Kunt u contact met ons opnemen. Betreft textiel, deze kunt u binnen 5 dagen aan ons retourneren (op eigen kosten). Zodat wij de klacht in behandeling kunnen nemen.

TERUG

0

Wij werken met merken
die aangesloten zijn bij de

FAIR WEAR FOUNDATION

(niet gemaakt door kinderarbeid)


 
hyperlinksonderhome l contact l route l over ons l referenties l brands l algemene voorwaarden l links l offerte aanvragen