stickerlaagsteprijsgarantie  

030-2888172

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

home l contact l waarom bij ons l textieldruk l borduren l PMS kleuren l aanleveren artwork l offerte aanvragen
 
   
Heeft u een leuk (thema) feest in het vooruitzicht? Dan kunt u bij ons terecht voor allerlei thema- en feestkleding zoals disco, flower power, middeleeuwen en nog veel meer. Klik op de banner hiernaast om naar onze website te gaan.  

 

 
De mooiste piet en sint kostuums huurt u bij ons tegen zeer scherpe prijzen. Zo huurt u een compleet Zwarte Pietenpak al vanaf 17,50 en een Sintkostuum vanaf 35,00. Neem een kijkje op onze website via de banner hiernaast.    
 
Wij verzorgen braderieën op maat geheel naar uw wensen. Heeft u een bepaald thema in gedachten of heeft u een andere wens ? Klik hiernaast op de banner voor meer informatie.    
 
Op zoek naar een mooi appartement in de zon? In het zuiden van Tenerife verhuren wij diverse appartementen voor zowel korte als langere periode. Kijk op onze site voor een impressie en mogelijkheden.    
 

Op zoek naar de beste kwaliteit luizentas ? U bent bij ons dan op het goede adres. Onze Luizentas is gebaseerd op het welbekende Ikea model. De onverwoestbare en stevige luizentas is verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende dessins.

   
 

Op zoek naar een goede en betaalbare luizenzak? Onze Luizenzak is gemaakt van Polypropeen en verkrijgbaar in de kleuren turquoise, fuchsia, limegroen, rood, kobaltblauw, oranje en geel.

  TERUG
0

Wij werken met merken
die aangesloten zijn bij de

FAIR WEAR FOUNDATION

(niet gemaakt door kinderarbeid)


 
hyperlinksonderhome l contact l route l over ons l referenties l brands l algemene voorwaarden l links l offerte aanvragen